Adam&Eva, el musical

Nau Ivanow ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

L'espectacle té com a punt de partida just el matí després de mossegar una poma, quan Adam i Eva es desperten en una part del Jardí de l'Edèn que no reconeixen. I es fan algunes preguntes: On són? Què va passar la nit abans? Què hi ha sota la fulla de parra que porta l'Adam? No és fins que no coneixen a l'Arcàngel Oliver, el seu angelical “Agent de Transició”, que comencen a entendre les terribles conseqüències dels seus actes. L'Adam, traumatitzat pel la seva nova realitat, inicia una fugida per tal de tornar al Paradís perdut, deixant Eva tota sola en una terra desconeguda, plena d'éssers estranys. És el que podríem catalogar com la primera disputa conjugal de la Història. Mentre la trama avança, Adam i Eva descobreixen un nou món, es coneixen a ells mateixos, i aprenen la veritable naturalesa de la vida a la Terra. Però sorgeix un dubte: acceptaran el Pla Diví o es deixaran enredar per Llucifer? I és que, de debò és sensat això de deixar tot el destí de la humanitat al criteri d'aquest home i d'aquesta dona sense experiència prèvia? Què han de fer poder decidir el futur que es mereixen? Els altres personatges que apareixen en aquest relat “bíblic”, d'inspiració lliure en el llibre del Gènesi són: un Llucifer molt peculiar, un Caribú distret i un Pomer molt xerraire.[dossier AdamEva]

Amb llibret, música i lletres de Ben Hales, es va estrenar el 2013, a l'Edinburgh Festival Fringe, al Gilded Balloon Teviot, sota la direcció escènica de Matt Wilde.

Autor:Ben Hales
Direcció:Silvia Sanfeliu
Direcció musical:Adrià Bravo
Repartiment:Jaume Ortanobas (Adam), Sílvia Blavia (Eva), Jordi Farrés (Llucifer), Alex Marteen (Oliver) i Mireia Vallès (Caribú/Arbre)

[adamievaelmusical.cat] /[facebook]/[twitter]

Espectacle en català
Durada:70 minuts aprox.11 opiniones

4.6 / 5
Cesar

El espectáculo fue un 10. Una historia muy divertida y que a la vez hace reflexionar. Las canciones están muy bien y las interpretaciones todavía más. Un musical de pequeño formato, muy bien dirigido y en la Nau Ivanow, una sala muy acojedora, fue el mejor sitio donde representarse.

07/03/2017 04/03/2017
Maria Angels Ruiz Salip

Muy bien! Me reí mucho y lo pasé muy bien. Buena obra, buenos actores... pasé un buen rato

07/03/2017 26/02/2017
Laura

Ens ho vam passar genial. Moltes Felicitats a tots!!

06/03/2017 02/03/2017
Mariona

Molt bon ritme, bones actuacions, duta amb humor. Una obra aconsellable.

06/03/2017 27/02/2017
JUAN CARLOS MENDILUCE

ES DIVERTIDA Y LOS ACTORES MUY CORRECTOS. PERO LA PUESTA EN ESCENA ES POBRE Y ELLO LE RESTA ESPECTÁCULO. EN GENERAL MUY CORRECTA.

06/03/2017 01/03/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Nau Ivanow
Hondures, 30
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Nau Ivanow

Ver más