Càpsula 1: El projecte i l’obra escènica internacionalitzable. Amb Toni González

Nau Ivanow ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Les sessions formatives de mobilitat i internacionalització inclouen quatre càpsules per a desenvolupar la mobilitat i circulació de companyies i obres escèniques més enllà dels seus circuits habituals de treball.

Les altres càpsules proposades són:

13 de febrer
Ofereix eines metodològiques i recursos d’informació per descobrir els circuits més adients per a la circulació exterior dels treballs artístics
i projectes de les arts en viu. Pretén respondre a la pregunta, quin és el circuit, mercat, país o regió per la difusió del meu projecte artístic?
 
27 de febrer
Ofereix eines metodològiques i recursos d’informació per donar a conèixer, fer visibles als professionals i distribuir els treballs artístics de les arts en viu més enllà dels circuits habituals de treball.
 
20 de març
Ofereix eines metodològiques i recursos d’informació per realitzar una campanya de comunicació internacional i posicionar els treballs, les companyies i estructures artístiques en nous circuits.

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28)
Horari: De 10 a 14h
Preu per càpsula: 90€
Descomptes: 20% si t'inscrius a més d'una càpsula; 15% aturats; 10% membres d'associacions professionals (no acumulables).

1 opiniones

4.0 / 5
Sara Gómez

Toni nos ofreció muchos ejemplos fruto de su experiencia útiles para encarar la internacionalización de nuestros proyectos.

27/06/2017 23/06/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Nau Ivanow
Hondures, 30
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Nau Ivanow

Ver más