Escriptura i creació per a actors. Nivell II

Nau Ivanow ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Nivell II: 1 i 2 de abril de 2017

Escriptura i creació per a actors II

Com vam veure en el primer nivell el pont entre la interpretació i la dramatúrgia pot ser creuat en tots dos sentits, fins i tot dins d'un mateix procés creatiu, mentre utilitzem les eines de cada plànol en present. En aquest segon nivell aprofundirem en les tres eines interpretatives que ens permeten crear històries: el verb, les emocions i les sensacions. Explorarem l'espai com a motor dramatúrgic i la relació com a eix de la història. El segon dia treballarem amb el material que cada alumne aporti com a creador, ja sigui una idea, un diàleg, una escena escrita, una història... i l'ajudarem a continuar el seu treball de forma orgànica tirant dels fils necessaris en cada plànol.


Continguts
Verb, emoció i sensació.
L'espai.
Testimonials.
El fil de la creació moment a moment.
Interpretació i dramatúrgia: un camí de doble sentit

Curs dirigit a actors i actrius professionals.

ALEJANDRA JIMÉNEZ CASCÓN
Llicenciada a l’ESAD de Sevilla, continua la seva formació a Estudis Berty Tovías de Barcelona. Ha treballat a televisió a programes com FRIKI MASTERS, EN EL AIRE, BUENAFUENTE o ¿Y AHORA QUÉ?, i en cinema a MEJOR QUE NUNCA, amb Victoria Abril. En teatre va interpretar Lorca a l’exitosa LORCA ERAN TODOS, de Pepe Rubianes, i ha improvisat més de 10 anys amb PLANETA IMPRO; l’any 2014 va esdevenir membre fundadora d'IMPRO BARCELONA. Ha creat espectacles unipersonals com PERDIDAS A LAS TRES o LA LOCURA QUE CURA, dirigida per Montse Bonet. Actualment està de gira amb BLANCA DESVELADA, també dirigida per Montse Bonet, amb la qual ha resultat finalista a Millor Actriu al Premi Margarida Xirgu i candidata als Premis Max. www.alejandrajimenezcascon.com

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28 - Barcelona 08027)
Dates: 1 i 2 d'abril de 2017
Horari: De 10 a 15h
Preu per curs: 120€
Descomptes: 20% en el segon nivell si has fet el primer; 15% aturats; 10% membres d'associacions professionals i AISGE (no acumulables).
Places: 15 màxim

La selecció d’alumnes es farà per currículum, que haureu d'enviar en format pdf a formacio@nauivanow.com

formació24
Un projecte de formació orientat a professionals de les arts escèniques. Un laboratori escènic, on experimentar noves formes de treballar, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements, i propiciar el contacte entre diferents professionals del sector.

1 opiniones

5.0 / 5
julio

Fantástico, Alejandra es una excelente profesora, paciente, creativa, con un conociento del tema muy elevado y capaz de extraer cosas y ayudar a TOD@S los alumnos del curso.

03/04/2017 20/03/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Nau Ivanow
Hondures, 30
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Nau Ivanow

Ver más