MAIDen

Nau Ivanow ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Una producció de Grècia
Aquesta obra és la primera part de la trilogia Maid Mom Made Mermaid, de Giorgos Nikolaidis, estrenada al festival SYN d'Edimburg.
 
Cia. 104
Direcció i interpretació: Zoi Xanthopoulou
Codirecció: Marisa Tsiga


Cònjuge, empleada, mare, filla, esclava, amant... Una dona explica la història de la seva vida. Els límits del que és real i del que és imaginari.  Dins dels límits del temps que pressiona per prendre decisions, per efectuar canvis i per trobar una identitat. Entre l'estat biològic i la imatge social, hi ha un punt en què la protagonista pot ser ella mateixa? Com es pot expressar aquest "jo"? Quines responsabilitats pot acceptar?
I la vida segueix...

Espectacle en grec amb sobretítols en castellà
Durada: 45 minuts aprox.

10 opiniones

4.4 / 5
Panagiota

Muy interesante la obra, muy buena la interpretación. Los sobretítulos - traducción también han sido correctos.

21/01/2018 15/01/2018
Pere Monés

M'agradat força el treball actoral i el tema de la obra. El text es en moments potent amb molta força i també en altres sugerent i obert a les sensacions de cada un.

20/01/2018 14/01/2018
Alan Sánchez López

Me gustó mucho la obra. En cuanto al argumento, me gustó la idea de que se articulara como un soliloquio a partir del cual se nos presentaba el otro personaje, la señora (y su esposo, del que está enamorada la protagonista). Me pareció un poco surrealista, como si la protagonista estuviera loca, pero por otro lado pensé que se trata de un tipo de teatro al que no estoy acostumbrado, y por eso me gustó. En cuanto a la lengua, soy catalán y estoy estudiando griego moderno. Estoy en un nivel relativamente avanzado (B1) y encontré que el hecho de tratarse de oraciones simples y de vocabulario fácil de entender, podía ir siguiendo el argumento, el "fluir de la mente" de la protaginista, con facilidad y atención. Μου άρεσε πάρα πολύ το έργο. Σε πλοκή, μου άρεσε η ιδέα που ήταν ένας μονόλογος, από τον οποιο γωρίσαμε τον άλλο χαρακτήρα, την κυρία (και τον άντρα της, με τον οποιο είναι ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια). Μου φαίνεται και λίγο σουρεαλιστικό, σαν η πρωταγωνίστρια ήταν τρελή, αλλά σκέφτηκα να είναι άλλο διαφορετικό είδος θεάτρου άπο το οποίο είμαι συνηθισμένος, και γι' αυτό μου άρεσε. Σε γλώσσα, είμαι καταλανός άλλα σπουδάζω την ελληνική γλώσσα. Είμαι σχετικά σ' ένα προχωριμένο επίπεδο (B1), και μπόρουσα να κατάλαβα την πλοκή, πώς κύλησα ο νους της πρωταωνίστρια, εύκολα και προσεκτικά, γιατί το λεξιλόγιο ήταν εύκολο και αφθονούσε η απλή πρόταση.

19/01/2018 17/01/2018
Elfie

Found it unfortunately quite boring and thus difficult to watch. Granted, a monologue is difficult, and unfortunately this was a tough one to see. The subs were also not visible (me as greek that was not an issue) but I imagine it was tough for non-greeks. .

19/01/2018 13/01/2018
Laia

Una mostra del teatre grec, interessant, sobretot pel llenguatge i el tema de la combinació amb l'audiovisual.

19/01/2018 16/01/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Nau Ivanow
Hondures, 30
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Nau Ivanow

Ver más