Raclette. Circuito de la Red 2017

Nau Ivanow ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Raclette. Circuito de la Red 2017
La raclette és una manera de menjar en comunitat inventada pels pastors suïssos que, per foragitar el fred i la solitud de la muntanya, es reunien al voltant d'una pedra escalfada al foc per anant-hi cuinant, a mesura que menjaven, formatge, carn i verdures. Aquesta Raclette urbana i contemporània uneix, durant un sopar, dues trames que aparentment no tenen relació, però que s'entrellacen per acabar explicant una història terrible que tracta temes universals com la mort, la parella, la maternitat, la cobdícia, la culpa i la violència.

Els cinc personatges conformen un mosaic humà molt complex: un xoc entre visions del món que es tornen incompatibles, però que han de conviure malgrat les diferències. Són cinc persones que estan passant per moments crucials en les seves vides, moments de canvis, d'inestabilitat, marcats per esdeveniments que deixaran empremtes profundes per a la resta de la seva existència. Són cinc universos que reflecteixen les contradiccions d'una societat malalta que devora els seus integrants. 

Text i direcció: Santiago Cortegoso
Intèrprets: Toni Salgado, Deborah Vukusic, Marián Bañobre, Miriam. Zoóloga i Salvador del Río
Espai escènic i imagen: Diego Seixo
Il·lluminació: Salvador del Río
Vestuari: Marián Bañobre
Maquillatge i perruqueria: Trini F. Silva
So: Quito
Vídeo: José V. Estonllo
Cobertura tècnica: Ningures Produción, S.L.
Ajudant de direcció: Rubén Pérez
Producció i distribució: Ibuprofeno Teatro

PREMIS
Premi Álvaro Cunqueiro per a textos teatrals 2014, Millor Espectacle de Sala de la 19a edició de la Feria de Teatro de Castilla y León-Ciudad Rodrigo, Menció Especial del Jurat en el XIX Certamen de Teatro Garnacha de Haro, Nominat a Millor Espectacle, Millor Direcció, Millor Text Original i Millors Actors Secundaris en els Premis María Casares 2017, Candidat als Premis Max a Millor Espectacle, Millor Direcció, Millor Text i Millor Actriu Secundària Iria Sobrado.

[www.ibuprofenoteatro.com] [www.ibuprofenoteatro.com/raclette]

[web.facebook.com/IbuprofenoTeatro]

Espectacle en castellà
Durada: 75 minuts aprox.

Espectacle seleccionat per formar part del Circuito de la Red de Teatros Alternativos 2017

5 opiniones

5.0 / 5
Jorge

Me gustó mucho, ya que el texto está bien pensado y resulta muy original el desarrollo de dos tramas a la vez, la naturalidad del desarrollo de la cena y de la preparación de la raclette y, por supuesto, la parte final de ambas tramas. La interpretación muy aceptable por parte de los cinco actores. ¡¡Se agradece ver teatro interesante y bien hecho!!

19/09/2017 12/09/2017
Teresa

Creo que esta muy bien lograda,un escenario sencillo y ambivalente, y lo mejor la.interpretacion de los actores. Una única consideración, el olor de la reciente un poco molesto,pero soportable

17/09/2017 15/09/2017
Laura

Una obra estupenda, nos gustó mucho la trama y los actores.

17/09/2017 14/09/2017
Milo

Pequeño gran espectáculo que introduce al espectador en una especie de cena puzzle con los sentimientos a flor de piel y alrededor de una raclette.

16/09/2017 15/09/2017
Jordi

Excelente, muy recomendable, lástima que sólo estén hasta este fin de semana.

15/09/2017 11/09/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Nau Ivanow
Hondures, 30
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Nau Ivanow

Ver más